Sayfalar

6 Haziran 2014 Cuma

Daima Aşk / Sandi Lynn (Yorum)


Orijinal Adı: Forever Black
Sayfa Sayısı: 363
Yazar: Sandi Lynn
Goodreads Puanı: 4.01
Yayınevi: Elf Yayınları
Kitap Temin: Kitap Sihirbazı

Aman Allah'ım sen nasıl güzel bir kitaptın ve ben seni neden bu güne kadar keşfedemedim. Daha önce aklım neredeydi. Sanırım şuan bu sorunun peşine düşeceğim..

Şimdi konunun neresinden size bahsetsem, sonunda siz de benim gibi Connor'a aşık olacaksınız. Yani tam bir ümitsiz vaka topluluğuyuz. En iyi ben hemen yoruma geçeyim..

Elle'yi Klye'ın onu terk etmesiyle tanıyoruz. Ama sanmayın ki Klye aşık, sadece yalnız kalmaktan korkuyor. Çünkü hasta. Ama size hastalığını söylemeyeceğim. Çünkü o hastalık konuyu öyle yerlere getiriyor ki...

Connor Black... Ahh ne desem ki size. Seksi, yakışıklı, ağız sulandırıcı, zengin bir CEO ve kadın düşmanı.
Elle ve Connor aslında tamda olması gereken yerde, Connor'ın evinde tanışırlar ama bu normal bir tanışma değildir. Çünkü Elle onu, dün akşam kulüpten tam atılırken durumuna acımış ve evine götürmüştür.Onunla ilgilenir, yatağına yatırır ve sonrasında yorgun düşüp o da bir kenara kıvrılır. Ama Connor sabah onu görünce Elle'yi azarlar ve seviştiği diğer kadınlara nasıl davranıyorsa öyle davranır. Yani ucuz...
Tabii Elle ona haddini bildirir.
Ehh zaten konu da burdan sonra ateşleniyor. Elle nereye gitse Connor'ı karşısında bulur. Kendi olmasa da limuzini oradadır.Connor, Elle'yi yemeğe davet eder ve zamanla arkadaş olurlar. Tabii ikisi de bununla yetinemeyecektir.
Her ne kadar birbirlerine ve herkese 'biz sadece arkadaşız' deseler de tutku ve şehvet o dudakları birleştirecek, tenlerini alevle saracaktır.
Elli'nin sakladığı bir sırrı vardır. Her geçen gün bu sırrı Connor'a söylemek güçleşir. Bir gün Klye çıkagelir ve Elle'ye geri dönmesi için yalvarır ama Elle, Connor'a aşık. Klye öfkeyle Elle'nin sırrını Connar'a söyler. Coonor duyduklarına inanamaz ve Elle'ye kendisini daha ne kadar kandıracağını sorar. Sonra da çekip gider.

Aşkınız için ne kadar mücadele edebilirsiniz? 
Sonsuza kadar mı?
Peki ya ölümle yüz yüze iseniz?

Her satırı keyifle okuyacağınız bir kitap. Sanırım benim tam da okumaya ihtiyacım olan kitaptı. Umarım yayınevi serinin devamı için beni fazla bekletmez. :D


Kitapla ve Hoşçakalın...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...