Sayfalar

14 Ağustos 2015 Cuma

Blog Tur: Cast / Bıraktığın Yerde Bekler Mi Aşk - Nemesis Yayınları



☼☼☼
►Tess◄
Esas Kız. Yerinde olmak istediğim kişi. =) Müzik öğretmeni. 15 yaşında Jack ilk buluşmalarına gelmeyince erkeklere güveni kalmıyor. Bu durumda da söz konusu ilişkiler olduğunda hiç şansı yok. Fazla seçici. ''Kendisi'' için mükemmel erkeği bekliyor.  =)







☼☼☼
►Jack◄
Esas oğlan.  Futbol koçu. İri yapılı, yakışıklı, hoş, çekici... =) Beş yıl önce boşanmış bir baba.







☼☼☼
►Jack'in kızı◄
Sekiz yaşında. Öyle bir babadan böyle bir kız olabilirdi: Çok tatlı. Kahverengi göz ve yine kahverengi, uzun dalgalı saçlar.





☼☼☼
►Charlie◄
Charlie, Tess'in korumacı ağabeyi. [Hep böyle bir ağabey istemişimdir] Charlie asker. Asker olduğu için disiplinli olmasını beklersiniz değil mi? Ama adam bildiğin uçarı. =)
Charlie'nin hikayesini serinin üçüncü kitabında okuyacağız.




☼☼☼
►Rick◄
Aslında Rick için aklıma direk Prison Break dizisinde ki Michael geldi. =) Karakterlerin kişilik özellikleri de biraz uyuyor sanki. =) Zeki bir o kadar da hırslı. Fakat Michael fazla esmer :-P
Rick nasıl mı? Kumral, yumuşak yüz hatları var. Sesli sesli iç geçirttirir. Mac'in de gelecekteki sevgilisi. Şimdi ki hikayeyi de gazete de kasabaya duyuran kişi.





☼☼☼
►Mac◄
Tess'in en yakın kız arkadaşı. Yeni gazete editörlerinden Rick'in göz koyduğu sarı dalgalı saçlı, fıstık gibi bir kız Mac. Tess ile aynı okulda öğretmen.
Mac'in hikayesini ise serinin ikinci kitabında okuyacağız.





☼☼☼
Ben Nemesis Yayınları'ndan çıkan Bıraktığın Yerde Bekler Mi Aşk? kitabını okurken karakterleri bu şekilde hayal ettim. Eğer bu kitap film olsaydı siz hangi oyuncuları yakıştırırdınız? Benim seçimlerimden değiştirmek istedikleriniz varsa aşağıya yorum bırakabilirsiniz. =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...