Sayfalar

15 Temmuz 2015 Çarşamba

Peter Pan Ölmeli & John Verdon ( Yorum )




John Verdon;her zaman benim için farklı bir yazar olmuştur..Onu ilk tanıdığım ''Aklından Bir Sayı Tut'' kitabı ile gözümde mükemmelliyetçi bir sırayı aldı ve son kitabı ile de bunu sürdürmeye devam ediyor.

Kitabın kapağı klasik Koridor Yayınlarına ait siyah beyaz bir tonlama ve John Verdon'a özel şifrelerle dolu bi kapak tasarımı.Açıkçası merak ediyorum bir sonraki kitabın kapağı nasıl olur merak içindeyim.

Kitabın konusuna gelince;Carl Spalter çok varklı bir ailenin oğludur.Annesinin cenaze töreninde başından vurularak öldürülür,ve sosyetik eşi Kay eşini aldattığı için onu suçlu bulurlar.Jack Hardwick, bu cinayet sorusturmasında bazı supheli durumlar yakalar ve Dave Gurney'in kapısını çalar. İki kafadar bu soruşturmanın içine girdikçe daha çok ilgilerini çekemeye başlayacaktır.

Diğer kitaplarına nazaran bu kitabında bazı durumlar açıkçası beni sıktı.Mesela;ilk bölümlerdeki Dave'NİN evinin tasviri sonra kümesi yapılması ve ayrıca Madeleine'nin evinde toplanıp uzun uzun felsefi konusmalar yapılmasından SI-KIL-DIM......

Ama tabii bunlar nazar boncuğu olsun :) Bunun dışında kalan bölümleri çatır çatır yiyebilirsiniz.Bırakın 523 sayfa sizi surukleyıp götürmesine izin verin.



Yazar Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin ;  














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...