Sayfalar

24 Ocak 2015 Cumartesi

Yasak / Evangeline Collins (Yorum)

   Belirtmeliyim ki Olimpos Yayınları kapak ve kalitede kendini baya bir geliştirmiş.  Kitabı elinize aldığınız an bunu fark ediyorsunuz. Sadece dış kapakla kalmamış, iç kapak, sayfa dizaynı, kitabın sonundaki çeşitli tanıtımlar felan gayet başarılı olmuş. Şahsen bu kadarını beklemiyordu.

   Konuya değinecek olursak; kurgusu gayet sağlam ve farklıydı. Historical çok fazla okumam ama okuduklarıma kıyasla bu konunun tek olduğunu var sayabilirim. Sadece tek sıkıntım çeviri veya redaksiyon, artık hangi kategoriye alırsınız bunu tam emin değilim. Bazı cümleler ucu acık kalmış veya yarım gibi geldi bana.

   Isabella, bir seyisle abisine yakalandığında hayatının farklılaşacağını onun gözlerinde görmüştü. Ama nasıl bir farklılık bunu hesap edemiyordu. Abisi onu hemen evlendirmek gibi bir karar aldığında da hiç karşı çıkmadı. Aslında Isabelle'nın hayatı tam da bu evlilikle değişti. Çünkü kocasıyla arasında çok farklılıklar vardı ve kocası eksikti. Isabella ne kadar da bazı şeylere katlanmaya çalışsa da hayat günden güne çekilmez hale geldi. Ta ki bir gün bir teklifle karşı karşıya kalana kadar ve o teklifi başına bela edene kadar.

   Bu teklif ona hiç tatmadığı duyguları ve aşkı getirecek fakat işler o kadar da kolay olmayacak...

   En başta da belirttiğim gibi kitabın kurgusu çok iyi. Eğer historical tarzında kitapları seviyorsanız bu kitap size farklı bir tat verecek. Okuduklarınız arasında ayrı bir yer edindirecek.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...